Birinci Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı 26.09.2024 Perşembe günü saat 11.00’da fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Özel yetenek sınavı sonucunda bölümümüze yerleşen öğrencilere yönelik yapılan oryantasyon programı, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. İlkay Canan OKKALI ve Doç. Dr. Ahmet TÜRE öncülüğünde, Öğr. Gör. Serdar YILMAZ ve Arş. Gör. Adil KÜÇÜKOSMAN’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Oryantasyon programında öğrencilere, bölümde geçirecekleri süreçte karşılaşacakları önemli konular hakkında kapsamlı bilgilendirmeler sunuldu. Ders seçimi, derslerin ve sınavların yapılışı, not sistemi, devam-devamsızlık, danışmanlık, Erasmus programı ve öğrenci bilgi sistemi gibi konuların detayları paylaşıldı.

Öğrencilerimize yeni eğitim hayatlarında başarılar dileriz.