Fakültemiz öğrencilerinden İlayda ÇORLU, Baksı Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Ütopya Atölyeleri”ne katılım sağlamıştır.

Fakültemiz öğrencilerinden İlayda ÇORLU, Baksı Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Ütopya Atölyeleri” kapsamında sanatçı Seçkin Pirim Atölyesine 8- 12 Temmuz tarihinde katılım sağlamıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Temmuz ve Ağustos aylarında birer haftalık sürelerde usta sanatçıların katılımıyla oluşan atölyeler, katılımcılara çağdaş sanatın yenilikçi yönlerini keşfetme fırsatını sunarken, malzeme kullanımı ve deneysel yaklaşımlarla dolu, pratik uygulamaların ön planda olduğu bir deneyim vadediyor. Sanat felsefesiyle eserlerin derinliklerine inerek toplumsal ve kültürel meselelere duyarlılık kazandırmayı, katılımcıların eleştirel düşünme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.