Bilim Sanat ve Teknolojinin Uyumu İle Yenilikçi Eğitim Projesi Kapanış Toplantısı Zywiec’te Yapıldı.

Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinin Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak olarak yer aldığı Türkiye Ulusal Ajansınca desteklenen 2018-1-TR01-KA201-058726 referans numaralı “Bilim Sanat ve Teknolojinin Uyumu İle Yenilikçi Eğitim” isimli Erasmus+KA201 projesi değerlendirme ve kapanış toplantısı Polonya’nın Zywiec şehrinde 22-28 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.
Fakültemiz adına proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi İlkay Canan OKKALI ve Arş Gör. Adil KÜÇÜKOSMAN toplantıya katılmıştır. Proje ortaklarından Kuznia Sztuki Sanat Derneği tarafından cam boyama atölyesi gibi çeşitli atölyeler ve ZSAiO (Zywiec Tarım ve Genel Okullar Kompleksi) tarafından “Creativity and Entrepreneurship” konferansı düzenlenmiştir. Atölyenin proje ortaklarından Powiat Zywiec Belediye Başkan Yardımcısı Stanislaw Kucharczyk ve Eğitim Bölümü başkanı Andrzej Widzyk ziyaret edilmiştir. Ziyarette projenin sonuçları aktarılarak proje değerlendirme toplantısı yapılmış ve projeye katılanlara sertifikaları verilmiştir. Projede yer alan ülkeler Türkiye, Polonya ve Bulgaristan’ı tanıtan müze odacık oluşturulmuştur. Proje kitapçığının hazırlanması ile proje Eylül ayında sonlanacaktır.