Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Sanat Galerisi’nde “Yeni Yıl İçin Bir Dilek Tut, Sahibini Bulsun” Sergi Etkinliği Yapıldı

27 Aralık 2023 Çarşamba, saat 14:00 Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri EKİM Beyefendi öğrencilerimizle ve katılımcılarla kariyer odaklı bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Söyleşi sonrası Fakültemiz Sanat Galerisi’nde davetliler, öğrenciler, akademisyenler ve çalışanların katılımıyla etkinlik gerçekleştirilmiştir.

Unutulmaya yüz tutmuş kartpostal kültürünü hatırlatmak ve katılanlar arasında iletişimi amaçlayan etkinlikte Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin öğrenci, akademisyen ve mezunlarının hazırladığı ve her birine bir yeni yıl dileği yazılmış 200 adet sanatsal ve el işi kartpostallar  katılımcılara çekilişle dağıtılmıştır. Kura sonrası kartpostalları hazırlayanların ve eserlerin şanslı yeni sahiplerinin kaynaşması, dileklerin okunmasıyla tamamlanmıştır.

Etkinlikten kareler;