2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı Yedek Adaylar Başvuru Listesi Yayımlandı!

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı sonuçlarına göre asilden kayıt yaptıranların süresi tamamlanmış olup, açık kontenjanlara yedekten kayıt yaptırma süreci açılmıştır.

Kayıt yapmaya hak kazanan yedek adaylar listesine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Yedekten kayıt hakkı kazananların 28 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Trabzon Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bizzat müracaat ederek kesin kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Bu tarihler arasında kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybederler.