Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi

Fakültemiz öğrencilerinden Edanur Melek, İyilik İçin Sanat & Denizbank iş birliği ile gerçekleştirilen “Baharı Beklerken” sergisinde eserleriyle birlikte yer almıştır.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Baharı Beklerken, Türkiye’nin sanat alanında en geniş ağa sahip sivil toplum kuruluşu olan İyilik İçin Sanat Derneği’nin, sanatın toplumsal farkındalık oluşturma gücünü vurgulamaktadır. Sergi, sanatın dönüştürücü etkisini ve doğanın uyanışını kutlamaktadır. Aynı zamanda doğanın yeniden canlanışıyla birlikte insanın içsel dönüşümü arasındaki bağlantıyı keşfetmeyi amaçlamaktadır.

Bu sergi, baharın simgesel ve ruhsal anlamlarını ele alarak, eser ve izleyici arasındaki derin etkileşime odaklanmaktadır. Doğanın uyanışıyla birlikte, insanın içindeki potansiyelin de açığa çıktığına dair bir anlayışı öne çıkarmaktadır.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat